Cărți Preparate Culinare
Diverse titluri din domeniul gastronomic.
Gastronomia este arta și știința culturii alimentare, incluzând studiul mâncării, băuturilor și a modului în care acestea sunt preparate, servite și consumate, adesea în context cultural și social.
Rețetar pentru produse de cofetărie şi patiserie (1963)
Rețetar pentru produse de cofetărie şi patiserie din anul 1963. Conține 918 rețete. Format..
240,00 lei Preț final:240,00 lei
Rețetar-Tip pentru Preparate Culinare (1982)
Rețetar-Tip pentru preparate culinare din anul 1982. Conține 1245 rețete. Format A4, 616 p..
360,00 lei Preț final:360,00 lei
Rețetar-Tip pentru Produse de Patiserie (1986)
Rețetar-Tip pentru Produse de Patiserie din anul 1986. Conține 295 rețete. Format 17x25 cm..
268,00 lei Preț final:268,00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)